HAIR 2.0

Life’s too short to have boring hair.

 

 

 

Se fiilis ku kävelet ulos kampaajalta. Ai että.

Olin ollut jo aika tuskissani vanhan kuontaloni kanssa, ylikasvanut malli ja kulahtanut väri. Siihen päälle alkoi pikkuhiljaa myös kehittyä eräänlainen ”haluun jotain uutta ja jännää”-ajatus ja sitten olikin kaikki ainekset vuosisadan hiuskriisiin kasassa. Aloin kuumeisesti ja kärsimättömänä metsästää kampaaja-aikaa, joka lopulta onneksi löytyi.

Piinaavan odottelun (ja miljoonien ideakuvien) jälkeen sain istahtaa (pitkästä aikaa!) luottokampaajani Jennin penkkiin Salon Jukka Vehmasaholla. Olin etukäteen kertonut Jennille ideoistani: halusin tyveen vähän tummempaa väriä, latvoihin jotain vaaleampaa ja todella viileetä/kylmää sävyä. Olin katellut Pinterestistä paljon kaikenlaisia hiusväri-ideoita, ja ihastuin erityisesti kaikkiin metallisiin, viileisiin sävyihin. Sanoin myös olevani avoin muillekin ehdotuksille…ja tällainen oli lopputulos!

Tyveen laitettiin omaa väriäni hieman tummempi, viileä sävy. Latvoja vaalennettiin ja niihin laitettiin harmaa sävy, ripauksella lilaa! Lopputulos on ihana! Noissa joissain kuvissa auringonlasku tosin maalasi hiukset vähän hämäävästi vaaleanpunaiseksi. Mutta anyway, oon niin tyytyväinen!

Tätä viileyttä ja harmautta ylläpidän hopeashampoon ja hopeamaskin voimin. Lisäksi aattelin kokeilla jotain lilaa maskia, koska tykkäsin siitä lilasta vivahteesta kovasti, mutta tollaset erikoisemmat värit tuppaa haalistumaan aika nopeasti.

Nyt on kyllä sellanen fiilis et haluun seuraavallakin kerralla kokeilla jotain jännää hiuksiini. Kerranhan me täällä eletään, niin miks pitäis olla tylsät hiukset? 🙂

Mulla on nyt vapaa viikonloppu seitsemän päivän työputken jälkeen, voin kertoo että hyvää tekee! Rakastan juoda aamukahvia kaikessa rauhassa. Tänään ois tarkoitus ehkä lähteä mökille yöksi, vielä kun voi.

Mukavaa syksyistä viikonloppua kaikille! 🙂

 

Jaa: 

2 kommentti

  1. Mipu says: Vastaa

    Ihana letti toukka ??

    1. Maria says: Vastaa

      Kiitos Mipunen 🙂 🙂 <3

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)