The Renovation vol. 4

Keittiön muutos.

Teinkin jo aiemmin keittiön suunnitteluun liittyvän postauksen, sen voit käydä katsomassa tästä.

Keittiö on todella tärkeä. Keittiö on kodin sydän ja sen täytyy olla toimiva. Keittiö on se paikka, minne heti aamulla suunnataan kahvinkeittoon ja siinä kahvin tippuessa voi katsella ulos ikkunasta, että miltä se sää tänään näyttää. Keittiössä laitetaan ruokaa ja leivotaan, jolloin on tärkeää, että kaikki työvälineet ovat helposti saatavilla ja kaikella on oma paikkansa. Työtilaa tulee olla riittävästi.

Mä tykkään eniten avokeittiöstä. Oikeastaan mikään muu keittiö ei tule kuuloonkaan. Tässä asunnossa keittiö oli alunperin aika ahdas ja pimeä, mutta saatiin onneksi lupa tehdä aukko seinään. Näin saimme ihanan valoisan  avokeittiön ja saarekkeen, josta olin myös aina haaveillut.

Me tosiaan tehtiin ihan perusteellinen keittiöremppa. Uusi keittiö tuli Ikeasta ja uudet kodinkoneet puolestaan tulivat Gigantista. Keittiöremppa oli ehdottomasti tän huushollin isoin juttu ja se teki myös isoimman muutoksen oikeastaan koko asuntoon. Ollaan oltu todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä hieman keittiörempan vaiheita, s’il vous plaît:

Keittiö ennen

 

Ja keittiö valmiina, suunnilleen muuton jälkeen <3

 

Olihan siinä kyllä hommaa! Ja nälkä kasvaa syödessä, tiedän jo aika hyvin millaista tyyliä havittelen seuraavaan kotiin, hahaha. Täytyykin tehdä vielä joku sellainen koti-postaus, missä näkyy paremmin miltä täällä nykyään näyttää, sillä onhan tää sisustus kokenut pieniä muutoksia tässä reilu vuosi muuton jälkeen. Tänäänkin tuli just tilattua yks uus matto! (Ainii Eero ei vissii vielä tiennyt…)

Keittiö on kyllä semmonen juttu, mikä kodissa pitää olla kunnossa. Mä oon huomannut Pinterestissäkin tykkääväni eniten kaikista keittiökuvista. Mua miellyttää tällä hetkellä eniten sellainen skandinaavinen sisustustyyli, etenkin just keittiössä. Seuraavaan asuntoon haluaisin jotkut vaalean puun väriset tai marmoria (vaaleaa tai tummaa) jäljittelevät työtasot ja seinälle pari avohyllyä. Niin ja keittiö vois olla vieläkin isompi. Ja sit parasta ois tietty, jos keittiössä olis sellaset ihanat ranskalaistyyppiset lasiovet, mistä tulis aamuauringon valo sisään ja ovista pääsis kivasti kahvikupposen kanssa suoraan omalle takapihalle…♥

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, täällä alkaa olla flunssa selätetty, ainakin melkein… 🙂

P.S. Remppapostaus vol. 1 löytyy täältä ja juttu seinän purkamisesta löytyy täältä.

 

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)