2 0 1 8

Ihanaa, vuosi on jälleen vaihtunut. Tänä vuonna tosin tulee tasan 30 vuotta mittariin allekirjoittaneella, se vähän hirvittää…

Joulu tuli vietettyä Itävallassa, alpeilla. Meikäläinen yllätti itsensäkin ja laskettelin (suksilla) ekan kerran sitten 15 vuoteen, pelotti ihan sairaasti, mutta jostain sieltä lihasmuistista se taito kuitenkin taas tuli, enkä edes kaatunut kertaakaan! Oli ihan mukavaa vaihtelua olla joulu jossain muualla.

Uusi vuosi meni ihan kotikaupungissa, ihailtiin ilotulituksia hotellihuoneen (Seurahuone) parvekkeelta porukalla ja juotiin vähän shampanjaa. Tuli kyllä valvottua ihan helkkarin myöhään ja totesinkin aamulla 1.1.2018 , että se oli eka ja vika kerta tänä vuonna kun valvon vapaaehtoisesti noin myöhään. Meni seuraavakin yö ihan pyllylleen. Yks mun tavote (ei mikään lupaus) tälle vuodelle on saada joku tolkku tähän nukkumisasiaan ja univaikeuksiin. Ja toinen tärkeä tavoite tälle vuodelle on päästää irti turhasta stressaamisesta, en osaa ihan tarkalleen pukea sanoiksi mitä kaikkea tällä tarkoitan, mutta tavotteena olisi levollisempi ja parempi mieli.

Mitäs muuta. Jotenkin on vaan kiva olo tästä alkaneesta vuodesta, jota on kulunut vasta muutaman päivän hahaha. Aamulla noin klo 6.30 E kerto et hänen päässään soi laulu ”..pilvimuurista valo välähtää” 😀 Mielenkiintoista. Mulla taas on soinut koko päivän päässä Hectorin Juodaa viinaa… Oon myös viime aikoina lukenut jokseenkin haipattua kirjaa nimeltä ”Mielikuvituspoikaystävä”, enkä oikein tiedä mitä mieltä olisin siitä. Välillä mua naurattaa ihan oikeasti, mutta välillä tuntuu, että kaikki lauseet on jotenkin väkisin hauskaksi ja rivoksi väännettyjä. Ärsyttää. Onks joku muu lukenut? Mitä mietteitä? Mulle tuli mieleen Juoppohullun päiväkirja, mutta naisnäkökulmasta ja vähän ehkä just sellanen väkisin väännetty. Mut Juoppohullun päiväkirja on toki yks mun lempikirjoista.

Niin ja tosiaan, me mennään tänä vuonna naimisiin! Tarkemmin sanottuna toukokuussa. Loput hääjärjestelyt rytmittääkin kivasti alkuvuotta. Meillähän on siis kaikki jo aika hyvällä mallilla, sillä aloitettiin järjestelyt jo viime touko-kesäkuussa. Seuraavaksi pitäis varata aika kukkien suunnitteluun, ollaan jo asiasta sovittu alustavasti kukkakaupan kanssa, jännää! Mussa on muuten alkanut näin vanhemmiten näkyä äidiltä ja mummilta peritty vihreä peukalo. Siinä missä en ennen saanut pidettyä yhtä vaivaista rehua elossa kuukautta pidempään, niin tällä hetkellä meillä rehottaa noin seitsemän viherkasvia, ja ne on olleet hengissä jo pitkään! Oon niin ylpeä itsestäni.

Mulle tuli yks päivä pakottava tarve katsoa Skam-sarjaa uudestaan, se on niiiiin paras. Paitsi Isakin kausi oli aika tylsä. Pakko kattoo ainakin yks jakso vielä tänään.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)