3 X

Kolme asiaa…

…joista pidän

 1. Koirat. Ylipäätään eläimet, mutta koirat on numero uno. Nyt ja aina. Just tänään aamulla, kun heräsin jostain syystä ennen kasia, tutkin heti rescue-koiria… Katon instagramista ja joka paikasta koiravideoita ja -kuvia joka päivä. Paljon.
 2. Nukkuminen. On ihanaa kun saa nukkua vaikka päikkärit. Tai aamulla niin pitkään kun nukuttaa. Etenkin, jos uni ei ole edellisiltana tullut…
 3. Matkustaminen. Matkakuume on päällä koko ajan. On niin monta paikkaa, minne haluais vielä tässä elämässä päästä.

…joista en pidä

 1. Itsekkäät ihmiset. Tää on sellanen asia, mistä voisin kirjottaa romaanin. En vaan ymmärrä. Mitä sillä saavutetaan? Miks on niin vaikeeta ajatella muitakin? Hemmetti, mun verenpaine nousee.
 2. Ötökät. Erityisesti kaikki lentävät, arvaamattomat ja naaman edestä syöksähtelevät pikku paskiaiset. Ampiaisia pelkään ihan kuollakseni.
 3. Talvi. Inhoon sitä jatkuvaa pimeyttä ja kylmyyttä. Joo jouluna on ihan nättiä kun on valkoista ja niin edelleen mutta muuten…hates it.

…joita tein viikonloppuna

 1. Olin häissä ♥ Häät on niin ihania! Tänä kesänä pääsee vielä toisiinkin häihin, jee!
 2. Istuin aika monta tuntia autossa. Syystä, että nämä kyseiset häät oli pienen ajomatkan päässä ja sitten huristeltiin vielä mökille. Mut mökiltä tultiin kyllä sitten veneellä kaupunkiin.
 3. Olin mökillä. Mentiin yhdeksi yöksi mökille toipumaan häähumusta, univelkaa oli tainnut vähän kertyä, kun herättiin seuraavana päivänä 11:45…

…jotka osaan

 1. Valvominen. Jos mua ei väsytä, niin mä vaan valvon ja valvon, enkä edes yritä käydä nukkumaan. Ja sit siinä käy just niin, et tutkin siilien ravinto- ja elinympäristöasioita netistä vielä klo 1:30.
 2. Leipoa. Siihen meni aikansa ennen kuin ymmärsin ja opin tätä noituutta.
 3. Siivota/pitää järjestystä. Mä oon erittäin järjestelmällinen ja siisteyttä rakastava ihminen.

…joita en osaa

 1. Olla torkuttamatta. Voi helkkari, miksi olen lähtenyt tähän julmaan oravanpyörään!
 2. Olla lempeä itselleni. Oon ajoittain hyvinkin ankara, not good.
 3. Puhua venäjää. Olis kyllä nykyään ihan hyödyllinen kieli.

…jotka haluaisin osata

 1. Puhua suomen ja englannin lisäksi jotain muuta kieltä yhtä sujuvasti. Esim. espanjaa. Onhan sitä opiskeltu ruotsia ja ranskaakin, mut eipä niitä oikee muista. Ruotsia kyllä ymmärtää suht ok, mutta puhuminen on aika hakusessa.
 2. Piirtää. Mä oon aina ollu sellanen ihan ok piirtäjä, mutta haluisin olla yhtä hyvä kun mun pari sisarusta.
 3. Soittaa kitaraa ihan oikeesti. Tai jotain muuta soitinta. Osaan vaan vähän kaikkea, kitaraa, bassoa, pianoa ja rumpuja. Mutta en mitään kunnolla.

…jotka minun pitäisi tehdä

 1. Maalata iskän vanha pinnatuoli. Tää piti hoitaa jo lomalla vol. 1. Kappas, en kerennyt.
 2. Varata kirppispöytä. Ja hoitaa koko karuselli pois alta ennen Nykin matkaa.
 3. Suunnitella vähän New York -juttuja. Oon tehnyt jatkuvasti listaa kaikesta, mutta pitäis tehdä vähän tarkempaa suunnitelmaa.

…joita stressaan

 1. Työasioita. Ei pitäis. Mut stressaan silti.
 2. Rahaa. Oon yrittänyt viime aikoina säästää ja välttää turhaa rahanmenoa. Se on aika stressaavaa.
 3. Tulevaisuutta. Ei pitäis tätäkään ressaa. Mut minkä sille voi. Mitenköhän työt jatkuu? Miten me pärjätään? Saanko mä vakkariduunin? Asuntolainaa? Miten mun jälkeläiset tulee selviämään tällaisessa hullussa maailmassa sitten joskus? Tuleeko mailmanloppu tai sota? Milloin terroristit iskee Suomeen? Pitäiskö muuttaa ulkomaille tai edes Lahesta pois? Missä olis parasta asua? Ja kysymyksiä riittää…

…jotka saavat minut rentoutumaan

 1. Mökki. Siellä ei paljon murheet paina luonnonnhelmassa ollessa. Ja saunaan kun vielä pääsee ni ai että.
 2. Lukeminen. Oon koittanut ettiä kuumeisesti jotain uutta luettavaa, nyt just on tullu sellasia hetkiä et haluisin vaa upouttua johonkin ihan muuhun maailmaan.
 3. Lastenohjelmat. Myös luonto-ohjelmat.

…joista puhun usein

 1. Koirista.
 2. Töistä. Lähinnä sillon kun ei millään jaksais raahautua sinne hahaahha 😀 Tai on ollu ”vaihteeks” joku hirvee asiakaskokemus..
 3. Tulevaisuudesta. Uudesta kodista, millaisen keittiön sinne haluan, häistä, perheestä jne.

…jotka puen mielelläni päälleni

 1. Neule/neuletakki. Mitä pehmeämpi, sen parempi.
 2. Tennarit, Vansit erityisesti.
 3. Takki. Farkkutakki, nahkatakki…rakastan takkeja.

…joita en pue päälleni

 1. Valkoiset housut.
 2. Tuubitoppi.
 3. Bolero. Kuka hemmetti tämän kammottavan rievun on edes keksinyt.

…jotka haluaisin hankkia

 1. Koira. Sanomattakin selvää.
 2. Uudet yöpöydät. Oon kyllä päättänyt, että en hanki tähän kämppään enää mitään. Uuteen sitten.
 3. Hyvän itsetunnon. Kohta on 30 mittarissa ja mulla on edelleen huono itsetunto. Ei se ehkä ole sitä luokkaa kun 10 tai 5 vuotta sitten, mutta siellä se paha vaanii edelleen. Hölmö minä.

…joista unelmoin

 1. Lottovoitto. Mieluiten Eurojaska. No oishan se ny. Sit vois tehä (=ois varaa tehä) mitä huvittaa. Todennäköisesti lähdettäis vaan ulkomaille. Lisäksi lahjoittaisin hyväntekeväisyyteen. Ja parasta, ei tarttis tehä töitä!
 2. Uusi asunto. Haluisin kovasti jo muuttaa. Isompi asunto, jossa olis oma sauna, parveke tai terassi ja iso kylppäri.
 3. Unelmaduuni. Mikähän se vois olla? Joku missä viihtyy, tuntuu omalta, minne on kiva mennä, sellanen missä ei pala loppuun. Hyvät työajat ja lomat. Niin ja hyvä palkka.

…joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa

 1. Saisin vakkariduunin. Toivon tätä todella paljon. Haluun päästä elämässä eteenpäin, suunnitella tulevaisuutta ja elää vakaata elämää. Niin ja jos irtois vaikka asuntolainaakin sitten kivasti.
 2. Että syksy tulee. Ja onneksi se kohta tuleekin. Tää kesä on ollut niin kamala.
 3. En tiiä. Toivon, et tapahtuis jotain yllättävää, uutta ja jännittävää. Tai vaikka et ihmiset tulis järkiinsä, eikä olis niin ärsyttäviä ja sekopäisiä… 😀 Ja Trump vois saada kenkää.

***

Kuvat on meidän parin viikon takaiselta Porvoon retkeltä. Mulla olikin edellisestä vierailusta vierähtänyt about 10 vuotta, E:lla vissiin enemmänkin. Mutta onhan se vanha kaupunki tosi kaunis, rakastan niitä kaikkia pikku putiikkeja ja sieltä löytyikin matkamuistoksi Bruka Designin maailman ihanimman tuoksuinen kynttilä! Niin ja syömässä käytiin Meat Districtissa, voin suositella lämpimästi, oli tosi jees!

Mä oon saanut tässä nautiskella neljästä vapaapäivästä ja huomenna olis paluu sorvin ääreen… Ootan kuitenkin jo innokkaasti viikonloppua, tarkoitus olis mennä mökille vähän isommalla porukalla 🙂 can’t wait.

Täytyy nyt vielä sanoa, et tää kesä on ollu jotenki ihan uskomattoman raskas. Vaikka on ehtinyt tehä kaikennäköstä ja on häitä ja kaikkee muuta kivaa. Mut silti. Jotenkin on vaan kaivannut lepoa aiempaa enemmän. Vielä about 40 päivää ja sit ois loma vol. 2 ja kauan odotettu, toivottu…New York ♥

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Nyt jatkuu Breaking Bad- maraton! 🙂

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)