Hetken vielä maanantai.

Eilen oli hyvä päivä.

 

Eilinen tosiaan oli hemmetin hyvä päivä. Oikeastaan koko viikonloppu oli ihan hemmetin hyvä. Ei tarvinnut kahtena aamuna herätä kellon soittoon. Sain herätä ainoastaan ton mun oman aamuvirkun ”mä keitin jo kahvia/aamupala on valmis” – tyyppisiin ilmoituksiin. Just tollaset asiat tekee musta äärimmäisen onnellisen.

Sunnuntaina, kelin ollessa mitä mainioin, käytiin retkellä mökillä. Istuttiin ja ihmeteltiin laiturilla, aurinko lämmitti kivasti, ja ei oo pullakahvitkaan hetkeen maistunut niin hyvältä kuin juuri sillä hetkellä. Oli niin hyvä olla, ihan kuin aika olisi pysähtynyt juuri siihen paikkaan, just siihen laiturinnokkaan.

Noh, eilen oli sunnuntai ja nyt on hetken vielä maanantai. Ja maanantaihan muistutti tunnetusta luonteestaan heti aamulla klo 8, jolloin puhelussa kerrottiin, että tälle päivälle varattu lääkäriaika (jota on odotettu pari viikkoa..) siirtyykin huomiselle. Selvä. Ei sentään ensi viikolle, huh. Kaikesta huolimatta mua kuitenkin ilostutti eilen hankittu narsissi, johon oli jo tänään ilmestynyt kolme pientä kukkasta.

Hyvää alkanutta viikkoa everyEASTERbunny! 🙂

 

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)