For Heaven’s Sake

It has been a while…

© Roope Permanto

Edellisestä postauksesta onkin jo aikaa. Vaikka musta kyllä tuntuu, että aika on vaan jotenkin hypännyt siitä hetkestä tähän. Ihan kuin kokonainen kuukausi olisi vaan…hujahtanut, kadonnut jonnekin.

Nyt on jo elokuu. Kesä menee aina yhtä nopeesti, silmänräpäyksessä. Toisaalta, mä rakastan syksyä yli kaiken, joten olen kyllä sitä jo kaivannutkin. Ja olen siihen jo ihan valmis.

Syksy on aina sellaista muutosten aikaa. Mulle uusi vuosi vaihtuu oikeestaan syksyllä, eikä silloin joulu-tammikuussa. Kaikki uusi alkaa melkeinpä aina syksyllä; koulut, harrastukset, pari-/ihmissuhteet (kyllä, mun kohalla näin on käynyt lähes aina) ja tietysti muodin uusi aikakausi alkaa syksyllä! New Yorkin muotiviikot lähtee käyntiin ja sieltä sitten paljastuu tulevan vuoden trendit. Alkaa muodin uusi vuosi. Mä oon ehkä jotenkin synkronoinut itseni tähän…

Ja toki, rakastan syyspukeutumista yli kaiken! Takit, nilkkurit, kerrospukeutuminen, asusteet…Ei oo liian kylmä eikä kuuma. Kesällä pukeutuminen on vähän sellasta, et ei oikeen jaksa panostaa, kun on kuuma (toisinaan) ja muutenkin varsinaisia kesävaatteita tulee käytettyä loppupeleissä niin vähän aikaa. Kesä on armottoman lyhyt.

Noh tänä syksynä mulle ei (ainakaan vielä) ole luvassa mitään muutoksen tuulia, mikä tuntuu vähän oudolta. Mutta onneksi on sentään jotain mitä odottaa. Varattiin nimittäin ihana viikon rentoutumisloma lokakuun alkuun, Kreetalle ♥ Tohon aikaan ei valinnan varaa enää ihan hirveesti ole valmismatkoilla, mutta Kreikka on aina jees ja en malta oottaa, että pääsen loikoilemaan tänne !

Tänäkin kesänä on ehtinyt onneksi viettää muutamat päivät mökillä ja tehtiin me pieni (=yhden yön) hotellireissu Helsinkiinkin, siitä aattelin tehdä ihan oman postauksensa. Ai niin, ollaan myös saatu nauttia erään pienen karvaisen ystävän seurasta (koirakuume…) 🙂

 

Mites toi syksy? Onks jengil jotain uutta ja jännää tiedossa?

Mukavaa viikonloppua kaikille!  😀

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)