Kuulumisia.

What’s going on?

Vappu2017/ hame H&M/ pusero Lindex/ nahkatakki H&M/ huivi &otherstories/ tennarit H&M/ laukku DKNY

Tällä hetkellä on aika helkkarin hyvä olla. Mulla on nimittäin loma. Palkallinen kesäloma, tosiaan ekaa kertaa kolmeen vuoteen. Olin jo ehtiny unohtaa miltä tää tuntuu! Tai jotenki on vieläki vähän epäuskoinen olo, et mitäs hittoa, ei tartte pariin viikkoon astua jalallaankaan työmaalle. En oo näille kahelle ekalle lomaviikolle suunnitellut mitään sen kummempaa, en oo lähössä mihkään reissuun tai muuta semmosta. Aattelin hoitaa pois päiväjärjestyksestä asioita, joihin ei muuten ole ollut aikaa esim. vanhan pinnatuolin maalaus. Muuten oon aatellu vaa olla ihan rennosti, maanantaina kerkesin jo käydä Kouvolassa laitattamassa volyymiripset piiiiiitkästä aikaa (ihan parasta kesällä) ja tiistaina tuli käytyä Helsingissä. Vitsi oon niin ihastunu Helsinkiin.

Ja nyt just tällä hetkellä oon mökillä. Istun tässä kuistilla kahvikupponen tossa vieressä, aurinko paistaa edelleen ja sauna lämpiää. Ai että mä olen oottanut mökkisaunaa. Tästä se kesä nyt oikeesti alkaa.

Niin, me muuten lähdetään syyskuussa NEW YORKIIN, kun mulla on toiset pari viikkoa lomaa. Sitäkään en oikeen voi uskoa todeksi. Matka Nykiin on ollut yksi mun unelmista aina. Sitä reissua ollaan nyt vihdoin saatu ihan oikeesti suunnitella, lentoliput löytyy jo takataskusta, mutta majoituksen suhteen meillä on vielä vähän arpomista. Mutta eiköhän sekin lyödä kohta lukkoon. Jeeee!

Jaahas, saunamajuri kävi ilmoittamassa, että sauna alkais olee ready! Mä laitan nyt koneen kiinni ja avaan kylmän oluen. Emmä tiiä, mut elämä on ihmisen parasta aikaa, sano Nykäsen Matti.

Hyvää loppu viikkoa kaikille <3

Jaa: 

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)