Ystävänpäivä.

Ystävyys.

Se on sellainen asia, mistä voi olla äärimmäisen kiitollinen. Niin kiitollinen, ettei sitä osaa oikein kuvailla. Mä oon niin onnellinen ja kiitollinen mun ihanista ystävistä.

Mulla ei ole koskaan ollut ympärillä sellaista isoa kaveriporukkaa. Ennemminkin yksittäisiä ihmisiä, jotka ovat astuneet mun elämään aina jossain tietyssä elämänvaiheessa. Osa on jäänyt, osa ei. Kaikilla näillä hienoilla ihmisillä on kuitenkin iso merkitys.

Mun elämässä on sellaista lujaa ystävyyttä, että se pysyy muuttumattomana, vaikkei pidettäisikään yhteyttä ihan joka päivä. Vaikka ei asuttaisi samalla paikkakunnalla. Se vaan on ja pysyy. Ystävyyttä kun ei vaan voi pitää väkisin yllä, sen olen huomannut. Mutta jotkut ne vaan on tullu jäädäkseen.

Ystävät on just niitä huippu tyyppejä, joiden kanssa on koettu kaikenlaista. Iloja, suruja ja kaikkea siltä väliltä. Mun ystävien kanssa ollaan eniten kuitenkin naurettu. Me ollaan naurettu niin paljon. Tultiin mun parhaan ystävän kanssa tutuiksi jo kohta 20 vuotta sitten ja ystävystyttiin vajaat 15 vuotta sitten. Meidän ystävyydessä huumori, nauraminen ja sellanen sairas ja outo inside-läppä on ihan parasta. Ollaan koettu yhdessä paljon. Reissattu, käyty läpi kaikenlaisia elämän eri vaiheita, oltu läsnä toistemme iloissa ja suruissa. Asuttiin yhdessä vaiheessa melkein naapureina ja nähtiin lähes joka päivä. Nyt ollaan asuttu muutama vuos eri paikkakunnilla, mutta aina kun nähdään, niin kaikki on aina ihan niinkuin ennen <3. Mietin just, et meijän seikkailuista vois kirjottaa vaikka kirjan hahaha…

Viime ystävänpäivää vietettiin remontin keskellä, tänä ystävänpäivänä mä sain yllätyspaketin! Perjantaina meille oli ilmestynyt paketti, joka oli osoitettu minulle ja siinä sanottiin, että saa avata sunnuntaina. Odotin kiltisti. Avasin paketin aamulla ja olin mykistynyt. Joku oli nimettömänä jättänyt mulle todella ihanan lahjan, ja vielä ihanemman viestin. Ja ei, tämä ei ollut mikään Eeron järkkäämä yllätys. Olin todella hämilläni, en tiennyt yhtään keneltä paketti mahtoi olla.

Salaviesti.

Mietin, että miten paljon tuollainen yllätys voi vaikuttaa. Mähän tapojeni mukaan herkistyin moneen kertaan. Mua on sitäpaitsi aika vaikea yllättää, koska mulla on joku kuudes aisti ja arvaan aina heti kaikki. Mutta mä aion kyllä ottaa tästä mallia. Muistakaa aina välillä yllättää ystäviä ja läheisiä! Sillä voi olla isompi vaikutus kuin osaat kuvitellakaan.

Kiitos kaikille Ystävilleni kaikesta!
Ja oikein ihanaa Ystävänpäivää juuri sinulle, joka luet tätä! <3

 

Jaa: 

2 kommentti

  1. Satu says: Vastaa

    <3

    1. Maria says: Vastaa

      <3 x 1 000 000 !!

Vastaa

(osoitetta ei julkaista)